+31 38 4656470 info@wellwishes.nl

Lokaal en simpel

Wateroplossingen voor de derde wereld.

Doneer Direct

Schoon drinkwater en betere hygiëne

WellWishes begeleid plaatselijk gevormde teams, nu nog in Kenia, die met een volledig handmatig bediende boorinstallatie drinkwaterputten maken in het eerste grondwater. Deze putten zijn volledig gesloten, voorzien van een handpomp en kunnen niet worden vervuild dus leveren ze veilig drinkwater.

Lees meer

De kracht van het lokale initiatief

Een lokale aanpak, dat is waar wij voor staan.

Lees meer

Thuis

Stichting WellWishes is een kleine Nederlandse vrijwilligersorganisatie die op non-profit-basis een bijdrage wil leveren aan een betere wereld door kleine woongemeenschappen in Afrika te voorzien van betrouwbaar schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen (zoals in 2002 door de Verenigde Naties geformuleerd in de Millenniumdoelen en geactualiseerd  in 2015).

De stichting heeft ten doel het verbeteren van de levensomstandigheden van mensen die leven onder de armoedegrens in de rurale gebieden van sub-Sahara-Afrika (de donorgebieden) , alsmede het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn. De stichting richt zich daarbij primair op het verbeteren van de zogenaamde Wash-faciliteiten, te weten: – goede en goedbereikbare voorzieningen voor schoon drinkwater; – goede en goedbereikbare sanitaire voorzieningen (toiletten, urinoirs en wasgelegenheden); – het geven van voorlichting over het belang van hygiëne en de toepassing van hygiënemaatregelen
DONEREN?
Doneer aan WellWishes

anbi-logo

 

is verleend vanaf 27 Januari 2016, RSIN 8560 09 696