+31 38 4656470 info@wellwishes.nl

Lokaal en simpel

Wateroplossingen voor de derde wereld.

Doneer Direct

Schoon drinkwater en betere hygiëne

WellWishes begeleidt plaatselijk gevormde teams in Kenia. Met een volledig handmatig bediende boorinstallatie drinkwaterputten maken in het eerste grondwater. Deze putten zijn volledig gesloten, voorzien van een handpomp en kunnen niet worden vervuild.

Lees meer

De kracht van het lokale initiatief

Een lokale aanpak, dat is waar wij voor staan.

Lees meer

Thuis

Stichting WellWishes is een kleine Nederlandse vrijwilligersorganisatie en een kenniscentrum voor handmatig slaan van ondiepe waterputten. Onze doelstelling is het ondersteunen van lokale instanties en kleine stichtingen over de mogelijkheden van het aanleggen van simpele, goedkope waterputten en sanitaire voorzieningen (WASH-faciliteiten). Het uiteindelijke doel is meer mensen te voorzien van schoon drinkwater en goede hygiënische omstandigheden, zoals geformuleerd in Millenniumdoel 6 van de Verenigde Naties.

Onze doelgroep: bewoners van kleine afgelegen nederzettingen in Afrika, die nu vaak buiten het bereik van de grote ontwikkelingsprojecten vallen. WellWishes concurreert niet met andere goede doelenorganisaties, maar is een noodzakelijke aanvulling op wat grotere organisaties (noodgedwongen) laten liggen. Met hulp van onze donateurs en dankzij onze unieke aanpak kan WellWishes deze ‘vergeten groep’ helpen.

WellWishes is aangesloten bij Partin, Goede Doel Shop en GeefGratis en heeft de ANBI-status.

Ons bankrekening nummer: NL 43 SNBS 0928 5935 76  t.n.v. Stichting Wellwishes

Doneer aan WellWishes

anbi-logo

 

is verleend vanaf 27 Januari 2016, RSIN 8560 09 696 

3 months ago
Reisverslagen

zie onze reisverslagen op https://jambokenia2017.com/reisverslagen/

Het is bijna zover! Vanaf deze plek willen we jullie graag op de hoogte houden van onze avonturen!

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY